ERKI Moeshow 2024 piletimüük on alanud!

Foto: Maria Mäeots

18. juunil, Tallinna olulisimas loomepesas, Eesti Kunstiakadeemias, jõuavad ERKI Moeshow 2024 raames publikuni kuusteist eri-ilmelist kollektsiooni kahekümnelt andekalt disainerilt. Seekordne etendus toimub kahes vaatuses, millest esimeses esitletakse kollektsioone klassikalisel catwalki’l.

Teises vaatuses on külastajatel aga võimalus nautida disaine nii-öelda showcase formaadis, mille hulka kuulub ka moelooja jutustus oma kollektsioonist. Seda saadab omakorda hoolikalt läbimõeldud ruumikujundus, koreograafia ning muusika, pakkudes publikule põnevat moevaatemängu.

Nagu ERKI Moeshowl kombeks, ei jutusta lugusid vaid disainerid, aga ka sündmus ise. Nii kutsutakse külalisi kaasa unistavalt uitama ja seiklema maailmade vahele, mis aitavad mõista, millises seoses on kujuteldav ja disainerite ideed.

Pileteid ERKI Mowshowle on võimalik soetada nii internetist kui ka show toimumispäeval kohapeal. Kiiremad reageerijad saavad internetist pääsme ostes selle aga soodsamalt. Ole kärme ja kindlusta oma osalemine SIIN!

Jaga sõpradega:

Postitas Andres Lõo
Viimati muudetud