Restorani Black Taverna tellimusel valmistas Evelin Kummel sojakastme kannu ja aluse (juhendasid Sixten Heidmets, Ingrid Allik, Karin Kalman, Anatoli Movileanu, Kirsi Miettinen).
Black Taverna koka Mihkel Kalbus kiidab eriti nii tudengite kui juhendajate tõsidust ja pühendumust selle projekti juures. “Kift, et õpetajad olid asjaga sama tihedalt seotud kui tudengid ja leian, et see on suureks motivatsiooniks nii tudengitele kui tellijatele.”
Eesmärgiks oli luua anumad, mis oleks üheaegselt ilusad, praktilised ja mugavad, kuid mille sarnast eesti turul ei leidu. Ja tulemusega on Kalbus rahul, tundes vaid muret, mis saab siis kui mõni ainulaadsetest nõudest peaks kunagi purunema ning soovitab EKA-le: “Pange oma tudengite ja juhendajate ideed kooli ja tudengite jaoks raha teenima. Mina oleks hea meelga nõus tellima oma sojapudelid EKA-lt ja olen valmis selle eest ka kõrgemat hinda maksma kui tean, et see toode on just meile ideaalne. Kindlasti ei tee see miljonäriks, aga vähemalt ei lähe ideed ja võimalused kaotsi.” Ta rõhutab, et “Toit ja Nõu” projekt oli oluline ka selleks, et inimesi nõude disaini märkama panna. Tavaline klient ei märka ega oska hinnata nõude välimuse tähtsust oma restoranikülastuse osana, aga tegelikult see, mille peal toit serveeritakse on väga oluline ja mõjutab ka toidu maitset.