EKA keraamika magistriõppe tudengid tutvusid põhjalikult restorani olemasolevate nõudega, menüüga ja sisekujundusega. Koos Ribe restorani peakoka Rado Mitroga (Slovakkiast) süveneti toidunõudele esitatavatessse nõuetesse ja disainieelistustesse.
Tulemuseks oli märkimisväärne kogus erinevaid 3D- prinditud nõusid, mida testiti restoranis igapäevaselt ning peale seda valiti välja sobilikud unikaalsed esemed.
EKA poolt juhendasid tudengeid Heikki Zoova, Ingrid Allik, Lauri Kilusk ja Urmas Puhkan. 3D-modelleerimist arvutis õpetasid Samson Shafran (Iisraelist) ja Agur Kruusing.
Restoran Ribe on tunnustatud restoran aastast 2007 Tallinna vanalinnas, mida kinnitab koht igal aastal valitava Eesti restoranide edetabeli esikümnes. Ribe maitsev põhjamaise stiiliga roog valmistatakse värskest lähikonna toorainest parimate Prantsuse kokandusteadmiste ja -võtete abil. Menüüd toetav rikkaliku veini ja käsitööõllede valikuga joogikaart arvestab nii klassikalist joont kui ka hetke trende.
Loe lisaks Delfist: “Kunstiakadeemia tudengid printisid restoranile Ribe eksklusiivsed toidunõud”