AksessuaaridisainAnimatsioonArhitektuur ja linnaplaneerimineArhitektuuriteaduskondAvatud akadeemiaDesign and Technology FuturesDisainiteaduskondDoktorikoolDoktorikoolEhte- ja sepakunstErialadERKI MoeshowFotograafiaGaleriiGraafikaGraafiline disainHaldusosakond ja töökojadInstallatsioon ja skulptuurIT osakondJätkusuutliku disaini laborJoonistamineKaasaegne kunstKeraamikaKlaasKommunikatsiooniosakondKunstiharidusKunstiteadus ja visuaalkultuurKunstikultuuri teaduskondMaalMoedisainMuinsuskaitse ja konserveerimineÕppeosakondRaamatukoguRahandusosakondRektoraatSisearhitektuurStsenograafiaTasapinnaliste tehnoloogiate tehnokeskusTeadus- ja arendusosakondTegevuskunstTekstiilidisainTootedisainTugistruktuuridÜliõpilasesindusUncategorizedUrbanistikaUusmeediaVabade kunstide teaduskondVälissuhete osakond
Rubriik: Teadus- ja arendusosakond
EKA doktorant Damiano Cerrone ja SPIN UNIT
Eesti Kunstiakadeemia doktorant Damiano Cerrone ja Spin Uniti meeskond tutvustab oma tegemisi lähemalt siin. —The Spatial Intelligence Unit ...
MEKTORYS EKA STUUDIO
Eesti Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi ning Tallinna Tehnikaülikooli rektor Andres Keevallik avasid Kunstiakadeemia stuudio TTÜ ...
TTÜ ja EKA tihendavad koostööd
Eesti Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi ning TTÜ rektor Andres Keevallik avavad Kunstiakadeemia stuudio TTÜ Mektory majas täna, 21. ...
NOPE 1
Kuna NOPE 1 ilmus ainult trükikujul, siis on see hetkel loetav ainult PDF formaadis lingilt: NOPE 1
NOPE 2
Kuna NOPE 3 ilmus ainult trükikujul, siis on see hetkel loetav ainult PDF formaadis lingilt: NOPE 2
NOPE 3
Kuna NOPE 3 ilmus ainult trükikujul, siis on see hetkel loetav ainult PDF formaadis lingilt: NOPE_3
TOIT JA NÕU
Auri Jürna2011. aastal alguse saanud EKA keraamika- ja klaasikunsti osakondade ning valitud toitlustusasutuste koostööprojekt “Toit ja ...
FUTURE DESIGN OÜ
EESMÄRK: Re-board materjali uued kasutamisvõimalused. TULEMUS: Valmisid erinevad uued lahendused tootevaliku lainedamiseks, nagu näiteks re-board ...
VÜRTSID OÜ
EESMÄRK: luua visuaalne identiteet koos pakendidisainiga eestimaisele maitseainete sarjale (papppakend ja kile on välismaine). TEGIJAD: tudengid ...